Ruimte-voor-Ruimte Sint Anthonis: Wonen op meer dan 1.000 m2!

Home > Ontdek Sint Anthonis > Wonen in de gemeente > Ruimte-voor-Ruimte Sint Anthonis: Wonen op meer dan 1.000 m2!

Ruimte-voor-Ruimte Sint Anthonis: Wonen op meer dan 1.000 m2!

Wonen midden in de natuur, op een kavel van minstens 1.000 m2. Kan dat in Nederland? Ja dat kan, in ieder geval in de gemeente Sint Anthonis, binnen het project ‘Ruimte-voor-Ruimte’.

De gemeente Sint Anthonis heeft diverse locaties waar gebruik kan worden gemaakt van de Ruimte-voor-Ruimte regeling. Deze liggen voornamelijk aan de randen van Wanroij, Sint Anthonis en Stevensbeek. Wilt u meer weten over exacte locaties dan kunt u het beste contact opnemen met de gemeente.

Ruimte-voor-Ruimte kavels zijn agrarische gronden waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren. Hoe groot uw huis gaat worden en hoe uw huis eruit gaat zien bepaalt u helemaal zelf omdat de gemeente Sint Anthonis geen welstandseisen heeft. Bovendien stelt u zelf in samenspraak met de gemeente de bestemmingsplanvoorwaarden op, uiteraard in alle redelijkheid en in samenspraak.

Wat precies uw kavel wordt en hoe groot hij zal zijn, is maatwerk. De gemiddelde omvang van een kavel is 1.000 tot 1.200 m². De prijs voor de grond is erg laag, namelijk de agrarische waarde, die maar een fractie is van die voor bouwgrond. Daar staat tegenover dat u onder andere een zogeheten ‘bouwtitel’ moet kopen.

Informatie
Belangstelling om een droomhuis te bouwen? Neem dan contact op met Mendy van Liempt. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0485-208196 of e-mail MendyvanLiempt@SintAnthonis.nl.