Sint Anthonis - Plan Op de Beek

Home > Ontdek Sint Anthonis > Wonen in de gemeente > Sint Anthonis - Plan Op de Beek

Sint Anthonis - Plan Op de Beek

Even ten noorden van het centrum van Sint Anthonis aan een rustige straat, gelegen tussen de Deken Molmanstraat, Oude Breestraat en Kleine Beekstraat en beter bekend als locatie Op de Beek, wordt op een fraaie plek een nieuwbouwplan gerealiseerd bestaande uit 9 bungalows.

Het woningtype is uitermate geschikt voor medioren en senioren, aangezien alle functies zich op de begane grond van de woning bevinden. Hoe de woningen er van binnen uit komen te zien, wordt mede door de toekomstige bewoner bepaald, misschien wel door u! In basis beschikt iedere woning o.a. over een keuken en woonkamer, badkamer, separaat toilet, twee ruime slaapkamers en (separate)berging, waarbij de ruimtes zodanig zijn ontworpen dat u ook in de toekomst goed uit de voeten kunt.  

Bijzonder aan het project is dat u uw eigen draai kunt geven aan uw toekomstige (t)huis. Om u op weg te helpen heeft de architect een ontwerp voor u gemaakt. Als toekomstige bewoner heeft u de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op uw wensen af te stemmen. Gedurende het gehele proces wordt u deskundig begeleid door Vastgoedregisseur. Zij zorgen ervoor dat het proces overzichtelijk verloopt, zodat u alleen keuzes hoeft te maken die van uw toekomstige huis uw thuis maken. 

De woning wordt uiteraard goed afgewerkt en voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming als hoofdverwarming en sanitair van Villeroy & Boch.
Tot slot beschikken alle woningen over een eigen parkeerplaats waarbij enkele percelen zelfs door middel van een achterom bereikbaar zijn.

Locatie
De woningen zijn prachtig gelegen tegenover een groenvoorziening die in samenspraak met de buurtbewoners mag worden ingericht. Wie kiest voor wonen op locatie Op de Beek, kiest voor het comfort van nieuwbouw in het hart van Sint Anthonis met alle voorzieningen binnen handbereik.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse en wilt u meer weten over de nog beschikbare kavels? Neem dan contact op met het begeleidingsbureau via